Şifre Oluşturma İşlemleri

“Öğrenci İşleri Otomasyon” programına Enstitümüz öğrenci bilgilerinin veri girişleri tamamlanmıştır. Otomasyon Sistemine giriş; Öğretim üyelerimiz mevcut lisans şifreleri ile, öğrencilerimiz ise kendilerinin oluşturacağı şifreler ile olacaktır. Öğrenci şifre oluşturma işleminde takip edilecek yol aşağıda belirtilmiştir.

ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN OTOMASYON ŞİFRE OLUŞTURMA
1.adım:http://ubs.erzincan.edu.tr/ (Erzincan Üniversitesi resmi web sayfası-Öğrenci İşleri Otomasyonu adresinden de ulaşabilirsiniz) adresine gidiniz.
2.adım:Kullanıcı Adı: Küçük “o” harfi sonrasında öğrenci numaranızı yazınız.(Şifre kısmı boş bırakılacaktır.)İlk şifre oluştur linkini tıklayınız.
3.adım:Bilgilerinizi(T.C. Kimlik Numarası, Baba Adı, Doğum Tarihi) girdikten sonra şifre oluştur butonunu tıklayınız.
4.adım: Size geçici şifre (5 dakika geçerli olacak) verilecektir.
5.adım: Giriş sayfasına tekrar gidiniz. Kullanıcı adı olarak öğrenci numaranızı (küçük “o”harfini numaranın başına getireceksiniz.) şifre olarak size sistemin vermiş olduğu geçici şifreyi kullanarak giriş tuşuna basınız.
6.adım: Burada gerekli bilgileri doldurunuz ve kullanacağınız şifreyi oluşturunuz.
7.adım: İlk şifre oluşturma işlemi tamamlanmış olup artık kullanıcı adı ve şifrenizle sisteme giriş yapabilirsiniz.
NOT: Öğrenci İşleri Otomasyonu ile not bilgilerinize, transkriptinize ulaşabilirsiniz; kayıt yenileme işlemlerini otomasyon sisteminden yapabilirsiniz.